fbpx
 
aacade Presentation on Academic Blogging by Chris Gilson
   
handbook cover 236x300

Maximising the Impacts of Your Research: A Handbook for Social Scientists

Introduction: Defining Research Impacts
Chapter 1: What Shapes the Citing of Academic Publications
Chapter 2: Using Citation Tracking Systems
Chapter 3: Key Measures of Academic Influence
Chapter 4: Getting Better Cited
Chapter 5: Patterns of external research impacts
Chapter 6: Is there an impacts gap?
Chapter 7: How researchers achieve external impacts
Chapter 8: Organisational impacts
Chapter 9: Expanding external research impacts
Bibliography

resurski slika1

 

The Complete Guide To Building Your Blog Audience

 

Корисни линкови: Академско блогирање

Ten tips for blogging for academics

Corey Thomson's advice on blogging

George Julian's top ten tips for new bloggers

 

Корисни линкови: Аргументирано пишување

Argumentative Essays

How to Write an Effective Argument Essay: Pre-Writing

How to Create a Powerful Argumentative Essay Outline

301 идеја за аргументирано пишување есеи на различни теми од „Њујорк Тајмс“ (политика, спорт, економија, култура, технологија...)

 

Корисни линкови: Правење влијание преку блогирање

Популарен не е исто што и влијателен!

Popularity Is Not The Same As Influence

Exploring And Defining Influence: A New Study

A new way to measure word-of-mouth marketing

Influence Is Bliss: The Gender Divide Of Influence On Twitter

 

Корисни линкови преземени од firstsiteguide.com
What is a blogWhat is a Blog?
How to start a blogHow to Start a Blog - The Beginner's Guide to Successful Blogging
How to choose the right domain nameHow to Choose the Right Domain Name
How to write and create great blog contentHow to Write and Create Great Blog Content
How to promote your blog and its contentHow to Promote Your Blog and Its Content
How to make money from your blogHow to Make Money From Your Blog
Best blogging tools and resources99+ Best Blogging Tools and Resources
 

 

  • Блогирај +

    Приклучете се кон тимот соработници и предложете тема или испратeте текст, со Ваша фотографија и куса биографија на info@iks.edu.mk.Повеќе

  • Насоки +

    Текстовите треба да имаат помеѓу 900 и 1300 зборови и да бидат напишани во куси пасуси, во разбирлив и неформален стил. Повеќе

  • Преземи +

    Содржината на блогот е слободна за споделување и читателите можат да оставаат разумни и конструктивни коментари на блоговите. Повеќе

  • 1

Следете не