Институтот за комуникациски студии (ИКС) го објавува четвртиот месечен извештај од следењето на медиумските содржини емитувани на Јавниот радиодифузен сервис и на комерцијалните телевизии со национална концесија во период од 12 март до 8 април  2016 година.

Поврзани линкови:  ИЗВЕШТАЈ - МКД    АНГ        ЗАКЛУЧОЦИ - МКД         ИНФОГРАФИК - МКД  АНГ

12 03 08 04 2016 fb