Институтот за комуникациски студии (ИКС) го објавува петтиот месечен извештај од следењето на медиумските содржини емитувани на Јавниот радиодифузен сервис и на комерцијалните телевизии со национална концесија во период од 16 април - 7 мај 2016 2016 година.

Поврзани линкови:  ИЗВЕШТАЈ - МКД    АНГ        ЗАКЛУЧОЦИ - МКД         ИНФОГРАФИК - МКД  АНГ

fb korica