Клаус Шваб, основач и извршен претседавач на Светскиот економски форум, е авторот на „Четвртата индустриска револуција“.

Моќта на дијалогот во хаосот на денешницата

Клаус Шваб (Klaus Schwab)

Klaus SchwabГрчкиот премиер Алексис Ципрас и премиерот на Поранешната Југословенска Република Македонија, Зоран Заев, одржаа премиерска средба, што е прва средба на такво ниво во последните седум години. Тие заеднички ги напреднаа преговорите, за да се стави крај на еден долготраен спор кој ја спречува ПЈРМ во нејзините аспирации за членство во Европската Унија.

Повеќе
2280 Кликови
0 Коментари
Поддржано од:       Имплементирано од:       Проект: