Најновата книга на Тони Ротман е The Course of Fortune, A Novel of the Great Siege of Malta. Тој предава физика на Њујоршкиот универзитет.

Митот за надградбите

Тони Ротман (Tony Rothman)

Tony Rothman 200x250Дали поновите, посјајните и посложените нешта автоматски значи дека се подобри? Всушност, најчесто вистината е спротивна на тоа.

Повеќе
1989 Кликови
0 Коментари
Поддржано од:       Имплементирано од:       Проект: