„Чиста Македонија“ го извалка спортот

Милорад Стојмановски

Milorad Stojmanovki 200x250Со поддршката на Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“, спортскиот амбасадор Кире Лазаров покажа слаб дипломатски имунитет кон политиканството.

Последни коментари
Guest — Ѓорѓи Трипков
Дали спортистите го извалкаа спортот?Ѓорѓи Трипков Во државава постои сериозна интерференција на пласирани ставови во јавноста од... Read More
Вторник, 28 Март 2017 10:10 AM
Прочитај
2011 Кликови
1 Коментар
Поддржано од:       Имплементирано од:       Проект: