Хулиганското навивање го уништи славјето на улиците на Скопје

м-р Соња Стојадиновиќ

sonjaОткако „Вардар“ го освои пехарот на ракометната Лига на шампиони се испиша уште една страница од спортската историја на независна Македонија. Таа страница ќе беше беспрекорно чиста и целосно за гордеење ако не беа националистичките и фашистички извици на одредени навивачи кои ја славеа шампионската титула на улица.

Повеќе
7636 Кликови
0 Коментари
Поддржано од:       Имплементирано од:       Проект: