Да се биде трудница во Македонија

м-р Соња Стојадиновиќ

sonjaТретманот на мајката во перидот на бременоста, заедно со пораѓањето се лице на степенот на развиеноста на едно општество. Нашето според сликата во македонското здравство, најверојатно датира помеѓу постмрачниот век и ренесансата.

Повеќе
9880 Кликови
0 Коментари
Поддржано од:       Имплементирано од:       Проект: