Институтот за комуникациски студии (ИКС) го објавува првиот месечен извештај од следењето на медиумските содржини емитувани на Јавниот радиодифузен сервис и на комерцијалните телевизии со национална концесија во периодот од 23 ноември до 18 декември 2015 година.

Може да го симнете целосниот извештај на следниов линк:  МКД    ENG

Проект:       Имплементирано од:          Поддржано од:  
modem 


 
              logo netherlands embassy kocka