Институтот за комуникациски студии (ИКС) го објавува вториот месечен извештај од следењето на медиумските содржини емитувани на Јавниот радиодифузен сервис и на комерцијалните телевизии со национална концесија во периодот од 19 декември 2015 до 29 јануари 2016 година.

Поврзани линкови:  МКД   ENG    INFOGRAPHIC

Проект:       Имплементирано од:          Поддржано од:  
modem 


 
              logo netherlands embassy kocka