Институтот за комуникациски студии (ИКС) го објавува третиот месечен извештај од следењето на медиумските содржини емитувани на Јавниот радиодифузен сервис и на комерцијалните телевизии со национална концесија во периодот од 06 февруари 2016 до 04 март 2016 година.

Поврзани линкови:   МКД    ENG    INFOGRAPHIC  MKD      INFOGRAPHIC  ENG

06 04 mart FM front fb

 

Проект:       Имплементирано од:          Поддржано од:  
modem 


 
              logo netherlands embassy kocka