fbpx

Архива

Да се здружиме во борбата против корупцијата

09.12.18

Се приклучивме кон глобалното одбележување на 9-ти декември, Меѓународниот ден за борба против...

Здравата средина е приоритет во општеството

06.12.18

Ако не ги решиме приоритетите за здрава средина, џабе зборуваме понатаму за останатите вредности и потреби од...

Диме Илиев, актер: Штом проработи парата, се наоѓаат урбанистички маркички

22.10.18

На место на една куќа никнуваат неколку згради и се уништуваат детски игралишта и зелени површини, но под притисок на...