fbpx

Ангеловска: Да научиме да ги решаваме проблемите

Влог

28.11.19

Прегледи

Министерката за финансии Нина Ангеловска вели дека од најрана возраст треба да се учиме да не бегаме од проблемите, туку да имаме вештини да се соочиме со нив и да понудиме решенија за истите. Според неа, токму ова се вештините кои во моментов недостасуваат кај повеќето луѓе во државава.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии