fbpx

Арсова: не мора сѐ да купуваме

Влог

04.02.20

Прегледи

Илина Арсова, првата Македонка која ги искачи седумте највисоки планински врвови на сите седум континенти порачува да бидеме поскромни и потолерантни како кон другите, така и кон природата. Вели дека луѓето сакаат сѐ да поседуваат оти ја загубија свеста за колективното живеење и заедничко користење на материјалните добра.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии