fbpx

Викса: Воспитаните песови да се пуштаат во трговските центри

Влог

27.09.19

Прегледи

Радио водителот Виктор Петров - Викса вели дека треба да се создадат похумани услови за кучињата миленици кога се во затворен јавен простор. Му пречи што со неговиот пес не може да влезе во трговски центар. Предлага да се постави минимална инфраструктура каде би се оставале милениците, кога веќе не е дозволено да се внесуваат во продавници и сл.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии

Viksa-Vospitanite-pesovi-da-se-pustaat-vo-trgovskite-centri