fbpx

Војо Иванов: Пандемијата потврди дека е време за промена на нееколошките навики

Влог

08.05.20

Прегледи

Со карантинот и седењето дома, природата се возобнови и тоа се потврди преку многу примери. Војо Иванов, едукаторот во Зоолошката градина во Скопје вели дека ова е шанса за промена на нашите навики, пред сè на консумеристичките.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии