fbpx

Да се здружиме во борбата против корупцијата

Влог

09.12.18

Прегледи

Се приклучивме кон глобалното одбележување на 9-ти декември, Меѓународниот ден за борба против корупцијата.

Британската амбасадорка во Македонија, Рејчел Галовеј ни порачува сите да се здружиме во борбата против корупцијата. Затоа, ако сте  со нас, споделете ја оваа порака со хаштагот #UKAgainstCorruption.