fbpx

Диме Илиев, актер: Штом проработи парата, се наоѓаат урбанистички маркички

Влог

22.10.18

Прегледи

На место на една куќа никнуваат неколку згради и се уништуваат детски игралишта и зелени површини, но под притисок на граѓаните, ако трае подолго и е помасовен, би можело да се сменат работите, коментира актерот Диме Илиев во влогот на ResPublica.