fbpx

Женските прашања се посебен аспект на сиромаштијата

Влог

24.12.18

Прегледи

Најголем проблем во нашето општество кој е извор на сите други проблеми е сиромаштијата, а еден посебен аспект на невработеноста и на сиромаштијата се всушност бројките кои се однесуваат на жените, коментира актерката Кристина Леловац во влогот на ResPublica.

Zenite se poseben aspekt na siromastijata