fbpx

Загадувањето е присутно во сите сегменти на општеството

Влог

24.01.19

Прегледи

Од кај и да тргнам ние живееме во некаков загаден свет, на ментално, на еко тло, на културно тло, вообразованието кое е поклопено со политичка загаденост, се е тоа загадување, коментира режисерот Срѓан Јаниќијевиќ во влогот на ResPublica.

Zagaduvanjeto e prisutno vo site segmenti na opstestvoto vlog