fbpx

Здравата средина е приоритет во општеството

Влог

06.12.18

Прегледи

Ако не ги решиме приоритетите за здрава средина, џабе зборуваме понатаму за останатите вредности и потреби од пирамидата, коментира режисерката Драгана Гунин во влогот на ResPublica.