fbpx

Игор Џамбазов: Ни претстои тешка борба за враќање на публиката во театарот

Влог

21.05.20

Прегледи

За актерот Игор Џамбазов, културата и културните институции одамна се заразени со вирусот на манипулација и политизација. Според него, следува дополнително искушение по корона вирусот за враќање на публиката во театарот каде се седи заедно со стотици луѓе во ист простор.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии