Мажите сѐ уште се плашат од способни жени

Влог

14.03.19

Прегледи

Во 21 век жените сѐ уште се дискриминирани во професионалниот живот, вели пијанистот Дино Имери. Причина ја гледа во мажите кои мислат дека ја губат моќта или доминацијата врз некоја состојба, поради способноста на жената. Тој во видео влогот на Рес Публика вели дека ова е сериозна тема за која треба често да се зборува.

Mazite se uste se plasat od sposobni zeni