fbpx

Наставници, не ги бројте минутите додека сте во училница

Влог

15.10.19

Прегледи

Учениците чекаат инспирација од наставниците, кои треба да го извлечат нивниот потенцијал, креативност и квалитет за заедно да направат општествени промени, вели предводничката на екоакцијата „Мети си со класнето“, професорката по англиски јазик во средното медицинско училиште во Битола, Марија Магдалена Петковска-Микаровска.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии

Nastavnici-ne-gi-brojte-minutite-dodeka-ste-vo-ucilnica