fbpx

Не постои континуитет во институциите

Влог

26.12.18

Прегледи
Еден од главните проблеми којшто не обременува и ни прави проблеми во оваа земја, е тоа дека за овие 27 години ние во суштина не успеавме да направиме стабилни институции, коишто ќе бидат основа и темел на општеството. Влог на режисерот Ѓорче Ставрески.