fbpx

Односот кон животните говори многу за општеството

Влог

14.12.18

Прегледи

Насилството кон животните треба итно да престане, а институциите мора да најдат хумани и системски мерки за справување со бездомните животни коментира писателот Петар Андоновски во влогот на ResPublica.

Odnosot kon zivotnite govori mnogu za opstestvoto