fbpx

Панчев: Срамота е да кажеш дека играш во македонска прва лига

Влог

08.01.20

Прегледи

Фудбалерот Дарко Панчев вели дека е разочаран од очекувањата дека во земјава ќе се живее подостоинствено. Смета дека се луѓето се осиромашени, платите во клучните сектори се ниски, а спортистите се потценети. Решението го гледа во подобрување на стандардот и квалитетот на живот за да имаат младите причина зошто да останат тука.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии