fbpx

Се бара „еснаф“ човек за да им даде шанса на рокерите, на саставите…

Влог

22.10.19

Прегледи

Се бара „еснаф“ човек за да им даде шанса на рокерите, на саставите, повикува Владимир Петрушевски – Фили, професор на Институтот за хемија при Природно-математичкиот факултет. Верува дека ако се најде ербап човек, кој ќе им даде простор на „саставите“ да свират пред публика, многу брзо рок музиката повторно ќе заживее во Скопје и Македонија.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии