fbpx

Çka na solli viti 2018?

Video podcast

27.12.18

Прегледи

Çka na solli në përgjithësi viti 2018, ndarje, bojkotim, pajtim, ndotje.... Në ResPublica video nënkast, retrospektivën e vitit e bëjnë Branko Ognjanovski nga Fçerashni novosti dhe Ranko Petroviq nga Radio Bubamara.