fbpx

Si të arrihet deri te ndërtimi i përgjegjshëm?

Video podcast

02.11.18

Прегледи

Lidhur me këtë temë do të flasim me profesoreshën nga fakulteti arkitektonik në Shkup, Divna Pençiq, dhe me Ana Gjorgjioska, këshilltare në Ministrinë e transportit dhe lidhjeve.

Kako do odgovorno gradenje podkast