fbpx

Jugosllava Dukovska

Jugosllava Dukovska (1964, Beograd, Republika e Serbisë). Eko-aktiviste, alpiniste, gazetare e pavarur (free-lance).

Strategji për zvogëlimin e ndotjes – lojë e palejuar me shëndetin e qytetarëve

Jugosllava Dukovska

10.12.18

МК   ALB Jugosllava Dukovska Qeveria bën përpjekje që me masa paushalle në dy vitet e ardhshme ta zgjidh gjendjen katastrofave në të cilën gjenden qytetet e Maqedonisë, para së gjithash Shkupi, në të cilin jeton një e treta e popullatës së...

Problemet me minierat – problem me besimin në shtetin

Jugosllava Dukovska

19.11.18

МК   ALB Jugosllava Dukovska A do sakrifikohet në altarin e zhvillimit (lexo: profitit) i tërë një rajon dhe potencialet e tija për prodhim të ushqimit, përderisa shteti në mënyrë jo të bindshme do ta bind popullatën lokale se minierat nuk do...