fbpx

Мохамед Самех

Д-р инж. Мохамед Самех е градежен инженер, специјалист за хидраулични конструкции. Магистрирал економија на Колеџот на Европа во Бриж (Белгија), а докторирал индустриско инженерство на Универзитетот во Перуџа во Италија. Работел за многу меѓународни консултантски фирми пред да се приклучи на Европската инвестициска банка за период од четири години, од 2014 до 2018 година. Моментално работи како независен технички советник за бројни европски проекти во Западен Балкан.

Sorry, no posts matched your criteria.