fbpx

Aleksandar Samarxhiev

БЛОГЕРИ АЛБ

24.01.17

Прегледи

Aleksandar Samardjiev120x160Aleksandar Samarxhiev është student i masterit në Institutin për Studime në Komunikim. Pas diplomimit në gazetari në vitin 2004, ai filloi të punojë për stacionin televiziv lokal të Tetovës Kiss. Në vitin 2007, pasi mori një certifikatë ndërkombëtare në gazetarinë e Internetit në Hollandë, ai u emërua redaktor i faqes së internetit. Që nga viti 2009 ai është kryeredaktori i Kiss TV. Që nga viti 2004 ai ka punuar si korrespodent për disa media kombëtare. Ai bashkëpunoi me gazetën “Vreme” nga viti 2004 deri në vitin 2007 dhe nga viti 2008 me Sitel TV dhe gazetën “Nova Makedonija”. Që nga korriku i vitit 2013, ai ka qenë korrespodent i Radios Evropa e Lirë.