fbpx

Borjan Gjuzelov

БЛОГЕРИ АЛБ

23.09.15

Прегледи

borjan gjuzelovBorjan Gjuzelov është student i doktoraturës në Universitetin Queen Marry of London. Fusha kryesore e interesit shkencor dhe profesional është demokratizimi i shoqërive post-socialiste dhe qeverisja e mirë. Ai është autori i disa punimeve në fushën e kapitalit shoqëror, praktikave joformale dhe antikorrupsionit.