fbpx

Gëzim Visoka

БЛОГЕРИ АЛБ

14.12.18

Прегледи

Gzim Visoka 120x160Gëzim Visoka është pedagog i shkencave politike në Universitetin e Dublinit, Irlandë, ku ai jep mësim për paqen dhe konfliktin. Ai mbaroi studimet e doktoratës në të njëjtin universitet në fushën e politikës dhe marrëdhënieve ndërkombëtare. Ai është autori i tre librave dhe dhjetëra artikujve shkencorë mbi ndërhyrjen, paqen dhe shtetin. Puna e tij akademike mund të lexohet në www.gezimvisoka.com.