fbpx

Горан Черкез: Имунизацијата е само почеток на крајот на кризата со КОВИД 19

Интервју

29.12.20

Прегледи

Босна и Херцеговина иако нема доволно ресурси за справување со пандемијата на корона вирусот, ситуацијата ја смета за стабилна, a според најавите на Горан Черкез, помошник министер за јавно здравје во Федералното министерство за здравство, вакцините ги очекува на почетокот на следната година.

  Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии.