fbpx

 

 

 

 

Водич за блогирање

 

image

„Како поефикасно да комуницирате со граѓаните преку дигиталните медиуми: прирачник за граѓански организации“

Прирачникот нуди преглед на можностите кои ги нудат дигиталните медиуми наспроти традиционалните. Дополнително, се осврнува кон тоа како дигиталните медиуми можат да им помогнат на граѓанските организации во промовирање на нивните активности, проекти и иницијативи.

Преземи (МКД).

image

Paul Lee

Efficiently unleash cross-media information without cross-media value. Quickly maximize timely deliverables for real-time schemas.

Image attribution: Stare by JohnONolan.