fbpx
 • Res publica prezanton: Histori nga rajoni #7

  Res publica prezanton: Histori nga rajoni #7

 • Tirana: një qytet i plagosur nga pastrimi i parave

  Tirana: një qytet i plagosur nga pastrimi i parave

  Alice Taylor Më shumë
 • "Burimet njerëzore" nuk janë një luks, por një domosdoshmëri në kohë pandemie

  Sashka Todorovska Më shumë
 • Trajtimi i mbeturinave të shtuara në landfillin “Rusino”

  Trajtimi i mbeturinave të shtuara në landfillin “Rusino”

  Ljupka Janevska Më shumë
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Blog
 • Podcast
 • Intervistë
 • Tregime nga rajoni

Shfrytëzimi dhe kapaciteti i saktë i burimeve ujore në vendin tonë është i pamundur të llogaritet me saktësi për shkak të mungesës së matjeve të vazhdueshme hidrologjike dhe monitorimit të cilësisë së ujit.

Dr. Slaven Conevski, Todor Conevski, Prof. Dr. Svetislav Krstiq

Për momentin, nuk ka asnjë arsye për panik, por duhet t'i qasemi me kujdes rrëfimit se varianti Omicron shkakton një formë të lehtë të KOVID-19 që do të çojë shpejt në fundin e pandemisë.

Haris Babaçiq

Është koha e fundit që tërësisht të stabilizojmë rrugën tonë si shtet. Nëse kalimi nga dhjetori në janar, duhet gjithmonë të simbolizojë diçka të re, përveç Qeverisë së re, kjo rrugë le të jetë unifikimi i të gjitha forcave progresive dhe punës së përbashkët dhe jo vetëm e dëshirave, për një të nesërme shumë më të mirë.

Ivan Durgutov
Vaksina kundër Covid-19 tek fëmijët, vendim i nevojshëm ose rrezik i panevojshëm
Në shtëpi do të ndriçojë deri në Vitin e Ri, pyetja është a do të ketë errësirë në uzinat
Skriningu në shkollat të bëhet të paktën një herë në javë
Pandemia dhe tërmeti e shkatërruan turizmin në Shqipëri
Goran Çerkez: Imunizimi është vetëm fillimi i fundit të krizës me KOVID 19
Lexoni intervistat e tjera
Në pritje të shkopit magjik
Pushteti dhe qytetarët në Mal të Zi: Të shurdhër ndaj paralajmërimeve, masave dhe përgjegjësisë
Nëse zinxhiri i korrupsionit nuk përfundon kurrë, kandidaturat për në BE të vendeve në fjalë mund të mbeten përgjithmonë – thjesht, vetëm kandidatura.