fbpx

Ballkani i Hapur - Një mundësi suksesi apo një alternativë për në BE?

Hristijan Ilievski

Hristijan Ilievski 400x500Pyetja në lidhje me kuptimin e të ashtuquajturit Ballkani i Hapur dhe pasojat (pozitive ose negative) që ai ka në rajon po bëhet një temë gjithnjë e më interesante për t'u ndjekur në periudhën në vijim.

Më shumë
  217 Klikime
  0 Komente

Treni i fundit për perspektivën evropiane të Ballkanit Perëndimor

Hristijan Ilievski

Hristijan Ilievski 400x500Optimizmi i qytetarëve për anëtarësimin e Maqedonisë në BE po zvogëlohet në mënyrë drastike nga viti në vit. Ky është një tregues i mjaftueshëm që qytetarët nuk duan të presin më gjatë, se ata duan një fillim të shpejtë të negociatave dhe presin reforma të shpejta që do të jenë në dobinë e tyre.

Më shumë
  393 Klikime
  0 Komente

 • Blogo +

  Bashkohuni me ekipin e bashkëpunëtorëve dhe sugjeroni një temë ose dërgoni një tekst, me foton tuaj dhe një biografi të shkurtër në info@iks.edu.mk.

  Lexo më shumë

 • Udhëzime +

  Tekstet duhet të përmbajnë ndërmjet 900 dhe 1300 fjalë dhe duhet të shkruhen në paragrafë të shkurtër, në një stil të kuptueshëm dhe joformal.

  Lexo më shumë

 • Shkarko +

  Ne dëshirojmë të nxitim një debat të shëndetshëm në lidhje me interesin publik dhe për këtë arsye t'i inkurajojmë lexuesit të lënë komente të arsyeshme dhe konstruktive në të gjitha blogјet tona, përfshirë edhe kritika të forta.

  Lexo më shumë

 • 1

Na ndiq