fbpx

Јанаки Митровски магистрира на правниот факултет „Јустинијан Први" при УКИМ во 2014 година на тема "Легализацијата како начин на сузбивање на трговијата со наркотиции". Тој е основач на Здружението за канабис и зелени политики БИЛКА Скопје. Има напишано повеќе стручни трудови издадени во домашните стручни списанија „Правник", „Правоматика" и „Дроги и политики" како и мегународен труд објавен во The Young Federalist. Има предавано на Central European Cannabis Forum во Варшава, Полска.

Gjykatat nuk kanë kushte për punë të drejtpërdrejtë në gjykatë, e lëre më për online

Janaki Mitrovski

Janaki Mitrovski 200x250Masat populiste dhe fasadë, të tilla si online gjykimet, vetëm do të dëmtojnë të drejtat e qytetarëve dhe të të akuzuarve, si dhe do të dëmtojnë vetë procedurat.

Më shumë
  562 Klikime
  0 Komente

Privatizimi i kanabisit për qëllime biznesi

Janaki Mitrovski

Janaki Mitrovski 200x250Është për të ardhur keq duhet konstatuar se edhe pas tre vjet e gjysmë nga legalizimi i kanabisit për qëllime mjekësore, narracioni që mund të dëgjohet nga entitetet juridike, ministritë kompetente dhe Qeverisë është ekskluzivisht me tonalitet biznesi, ndërkaq të sëmurët dhe pacientë janë lënë jashtë ligjit (extra legem).

Më shumë
  2572 Klikime
  0 Komente

 • Blogo +

  Bashkohuni me ekipin e bashkëpunëtorëve dhe sugjeroni një temë ose dërgoni një tekst, me foton tuaj dhe një biografi të shkurtër në info@iks.edu.mk.

  Lexo më shumë

 • Udhëzime +

  Tekstet duhet të përmbajnë ndërmjet 900 dhe 1300 fjalë dhe duhet të shkruhen në paragrafë të shkurtër, në një stil të kuptueshëm dhe joformal.

  Lexo më shumë

 • Shkarko +

  Ne dëshirojmë të nxitim një debat të shëndetshëm në lidhje me interesin publik dhe për këtë arsye t'i inkurajojmë lexuesit të lënë komente të arsyeshme dhe konstruktive në të gjitha blogјet tona, përfshirë edhe kritika të forta.

  Lexo më shumë

 • 1

Na ndiq