fbpx

Каан Бајракошан е студент на магистерските студии по политички науки на Универзитетот во Варшава во Полска. Завршил додипломски студии по новинарство на Универзитетот Еге во Турција. Тој исто така студирал на Универзитетот Вилнус во Литванија во оваа област како дел од програмата за размена на студенти. Тој има новинарско искуство во локалните медиуми за време на неговите студии во Измир, Турција.

Me fillimin e një epoke të re të mediave sociale, në Turqi po instalohet një kontroll i intensifikuar i mediave

Kaan Bajrakoshan

Kaan Bayirakosan 200x250Qeveria turke ka kërkesa të reja nga mediat sociale dhe platformat digjitale të tilla si Facebook, Whatsapp, Instagram dhe Twitter. Nëse platformat nuk i plotësojnë kërkesat, qeveria mund t'i mbyllë ato. Viti 2021 do të jetë viti kur do të shohim nëse këto platformat të t’iu përshtaten këtyre rregullave ose do të bllokohen në Turqi.

Më shumë
  299 Klikime
  0 Komente

Ky dimër do të jetë i gjatë për Turqinë

Kaan Bajrakoshan

Kaan Bayirakosan 200x250A janë zgjidhjet e imponuara të përhershme apo të përkohshme?

Më shumë
  238 Klikime
  0 Komente

Tre "K"-të në Turqi: KOVID-19, kapaciteti dhe konvertueshmëria

Kaan Bajrakoshan

Kaan Bayirakosan 200x250Si ndikoi kriza më e madhe e shekullit 21 në politikën dhe ekonominë e Turqisë.

Më shumë
  901 Klikime
  0 Komente

 • Blogo +

  Bashkohuni me ekipin e bashkëpunëtorëve dhe sugjeroni një temë ose dërgoni një tekst, me foton tuaj dhe një biografi të shkurtër në info@iks.edu.mk.

  Lexo më shumë

 • Udhëzime +

  Tekstet duhet të përmbajnë ndërmjet 900 dhe 1300 fjalë dhe duhet të shkruhen në paragrafë të shkurtër, në një stil të kuptueshëm dhe joformal.

  Lexo më shumë

 • Shkarko +

  Ne dëshirojmë të nxitim një debat të shëndetshëm në lidhje me interesin publik dhe për këtë arsye t'i inkurajojmë lexuesit të lënë komente të arsyeshme dhe konstruktive në të gjitha blogјet tona, përfshirë edhe kritika të forta.

  Lexo më shumë

 • 1

Na ndiq