fbpx

Pandemia dhe tërmeti e shkatërruan turizmin në Shqipëri

Për një vit e gjysmë, Shqipërinë e goditën dy katastrofa - tërmeti në Durrës, në fund të vitit 2019 dhe KOVID -19. Të dy katastrofat kanë lënë pasoja të rënda në industrinë e turizmit. Në #ResPublicaMK me Klinton Gërxhanin, nga Asociacioni i tur-operatorëve në Shqipëri, flasim për situatën në të cilën u gjendën njerëzit nga ky biznes, por edhe për leksionet e mësuara për në vitin 2021.

Disa leksione dëshpëruese që vendet e Ballkanit Pe...
Vrapimi në drejtim të gabuar: Pakënaqësia e Ramës ...
 

Komente

Për momentin nuk ka komente. Bëju i pari me komentin tënd!
Anonim
E shtunë, 04 Dhjetor 2021

 • Blogo +

  Bashkohuni me ekipin e bashkëpunëtorëve dhe sugjeroni një temë ose dërgoni një tekst, me foton tuaj dhe një biografi të shkurtër në info@iks.edu.mk.

  Lexo më shumë

 • Udhëzime +

  Tekstet duhet të përmbajnë ndërmjet 900 dhe 1300 fjalë dhe duhet të shkruhen në paragrafë të shkurtër, në një stil të kuptueshëm dhe joformal.

  Lexo më shumë

 • Shkarko +

  Ne dëshirojmë të nxitim një debat të shëndetshëm në lidhje me interesin publik dhe për këtë arsye t'i inkurajojmë lexuesit të lënë komente të arsyeshme dhe konstruktive në të gjitha blogјet tona, përfshirë edhe kritika të forta.

  Lexo më shumë

 • 1

Na ndiq