fbpx
 

Со МОДЕМ се мониторираат девет национални телевизии кои емитуваат програма на македонски и албански јазик. Предмет на мониторинг се информативните програми во редовните ударни термини и дебатните емисии во периодот од 15 ноември 2015 до 20 мај 2016 година.

tabela tv

 

 • За МОДЕМ +

  Мониторинг на медиумски содржини и изработка на анализи во предизборниот и изборниот процес. Повеќе

 • Методологија +

  Секоја актуелно-информативна програма или ТВ емисија се кодира во поглед на нејзините квалитативни и квантитативни карактеристики. Повеќе

 • Набљудувани медиуми +

  Се мониторираат девет национални телевизии кои емитуваат програма на македонски и албански јазик. Повеќе

 • Донатори и партнери +

 • 1

Проект:       Имплементирано од:          Поддржано од:  
modem 


 
              logo netherlands embassy kocka