fbpx

Arkitektët tërheqin vërejtje se “Bota” e Shilegovit do të sjell kaos në komunikacion

Parku i ri zbavitës do të ndërtohet në Parkun e qytetit sepse lokacioni është i njohur dhe tanimë është investuar në rregullimin e parterit, thotë kryetari i Shkupit Petre Shilegov në video potkastin të ResPublika. Dislokimi në një vend tjetër, sipas tij, do të thoshte hartim të hartim të planeve të reja që do ta zvarisin procesin.

Arkitektja Sanja Ragjenoviq e bëri vërejtje kryetarin e qytetit për rrezikun e kaosit edhe më të madh në komunikacion, sepse lokacioni është jo-përkatës për park kaq të madh. “Policia e komunikacionit e rregullonte qasjen kur 3.000 vizitorë ka në stadium. Çfarë do të ndodh kur aq shumë njerëz do të ketë edhe në parkun”?, pyet arkitektja. Shilegov bind se zgjidhja është në studimin që për momentin e hartojnë inxhinierët e komunikacionit nga fakulteti i Manastirit. Por, luti për durim të mbarë opinionit dhe mos bërje të konkluzioneve të shpejta.

Korrupsioni në Ballkan: i rezistueshëm dhe vështir...
Riciklimi në vendin e çudirave - çfarë mund të ric...
 

Komente

Për momentin nuk ka komente. Bëju i pari me komentin tënd!
Anonim
E martë, 19 Janar 2021

prikazni od regionot

 • Blogo +

  Bashkohuni me ekipin e bashkëpunëtorëve dhe sugjeroni një temë ose dërgoni një tekst, me foton tuaj dhe një biografi të shkurtër në info@iks.edu.mk.

  Lexo më shumë

 • Udhëzime +

  Tekstet duhet të përmbajnë ndërmjet 900 dhe 1300 fjalë dhe duhet të shkruhen në paragrafë të shkurtër, në një stil të kuptueshëm dhe joformal.

  Lexo më shumë

 • Shkarko +

  Ne dëshirojmë të nxitim një debat të shëndetshëm në lidhje me interesin publik dhe për këtë arsye t'i inkurajojmë lexuesit të lënë komente të arsyeshme dhe konstruktive në të gjitha blogјet tona, përfshirë edhe kritika të forta.

  Lexo më shumë

 • 1

 

 

 

 

 

 

Na ndiq