fbpx

Deputetët me këmbëngulje kërkojnë dislokim të bastoreve

Kërkesa e deputetëve të BDI për dislokim të kazinove dhe bastoreve, në 500 metra larg nga institucionet dhe objektet arsimore, kulturore dhe fetare, do të lë pa punë 7.700 njerëz dhe do ta shkurtojë buxhetin për rreth 118 milion euro, thotë Vasko Ilievski nga Asociacioni i bastoreve sportive në vendin tonë.

Propozuesi i ndryshimeve ligjore, deputeti Rexhail Ismaili nga BDI në potkastin të ResPublika thotë se pikërisht qasja e lehtë në objektet për lojëra të fatit kontribuojnë për rritje të rrezikut që të rinjtë të bëhen të varur nga vënia e basteve.

Kohë për kthyerje të medieve - lexuesve
Gjendja me punën në shtetin: (pa)punësia
 

Komente

Për momentin nuk ka komente. Bëju i pari me komentin tënd!
Anonim
E premte, 15 Janar 2021

prikazni od regionot

 • Blogo +

  Bashkohuni me ekipin e bashkëpunëtorëve dhe sugjeroni një temë ose dërgoni një tekst, me foton tuaj dhe një biografi të shkurtër në info@iks.edu.mk.

  Lexo më shumë

 • Udhëzime +

  Tekstet duhet të përmbajnë ndërmjet 900 dhe 1300 fjalë dhe duhet të shkruhen në paragrafë të shkurtër, në një stil të kuptueshëm dhe joformal.

  Lexo më shumë

 • Shkarko +

  Ne dëshirojmë të nxitim një debat të shëndetshëm në lidhje me interesin publik dhe për këtë arsye t'i inkurajojmë lexuesit të lënë komente të arsyeshme dhe konstruktive në të gjitha blogјet tona, përfshirë edhe kritika të forta.

  Lexo më shumë

 • 1

 

 

 

 

 

 

Na ndiq