fbpx

Joveski: Rasti "Zhvatje" është prioritet për Prokurorinë Publike

"Кatica Janeva deri tani nuk është marrë në pyetje në Prokurorinë Publike", thotë prokurori republikan publik Lubomir Joveski. Për PP "Zhvatje" është lëndë me përparësi, ndërsa për Marko Troshanovskin nga Instituti për demokraci ky rast është test kyç për kthimin e besimit në shtetin juridik i cili është në rënie të vazhdueshme, por edhe parametër nga i cili do të varet perspektiva euroatlantike e vendit.

Në potkastin e gushtit të ResPublika bisedojmë nëse ka vullnet të mjaftueshëm për pastrimin e hesapeve me korrupsionin e lartë në vendin tonë dhe cilat janë pesë hapat që urgjentisht duhet të ndërmerren për sundimin e drejtësisë. Diskutuam edhe për mungesën e kapaciteteve financiare dhe njerëzore të PP për hetime efikase, për Ligjin e ri për prokurorinë publike dhe për propozimin për veting të prokurorëve.

Plani qeveritar kundër dezinformatave: i vonuar ap...
Reklamimi i fshehur: duhani dhe alkooli si metafor...
 

Komente

Për momentin nuk ka komente. Bëju i pari me komentin tënd!
Anonim
E martë, 19 Janar 2021

prikazni od regionot

 • Blogo +

  Bashkohuni me ekipin e bashkëpunëtorëve dhe sugjeroni një temë ose dërgoni një tekst, me foton tuaj dhe një biografi të shkurtër në info@iks.edu.mk.

  Lexo më shumë

 • Udhëzime +

  Tekstet duhet të përmbajnë ndërmjet 900 dhe 1300 fjalë dhe duhet të shkruhen në paragrafë të shkurtër, në një stil të kuptueshëm dhe joformal.

  Lexo më shumë

 • Shkarko +

  Ne dëshirojmë të nxitim një debat të shëndetshëm në lidhje me interesin publik dhe për këtë arsye t'i inkurajojmë lexuesit të lënë komente të arsyeshme dhe konstruktive në të gjitha blogјet tona, përfshirë edhe kritika të forta.

  Lexo më shumë

 • 1

 

 

 

 

 

 

Na ndiq