fbpx

Na qëlloi që “Reket” për ne të jetë lakmus

Zëvendëskryeministri Osmani paralajmëron tetor historik dhe marrje të datës për negociata edhe përkundër aferës “Reket” dhe shuarjes së PSP pa ç’thurje gjyqësore për lëndët kryesore për të cilat edhe ishte themeluar. Ai është optimist se kanë arritur që ti bindin partnerët evropian se kriminalë ka çdokund por edhe se shteti ballafaqohet me ata. Nga sektori joqeveritar janë të kujdesshëm në vlerësimet dhe theksojnë se është shumë e rëndësishme që “Reket” të fitojë zgjidhje përfundimtare, sepse për vendet kryesore në UE – sundimi i të drejtës është prioritet kyç.

Osmani: Reket ni se pogodi da ni bide lakmus test
(Keq)përdorimi i fjalës "pederast" përmes prizmit ...
Kush dhe kur (do) ti/i organizojë sindikatat?
 

Komente

Për momentin nuk ka komente. Bëju i pari me komentin tënd!
Anonim
E martë, 19 Janar 2021

prikazni od regionot

 • Blogo +

  Bashkohuni me ekipin e bashkëpunëtorëve dhe sugjeroni një temë ose dërgoni një tekst, me foton tuaj dhe një biografi të shkurtër në info@iks.edu.mk.

  Lexo më shumë

 • Udhëzime +

  Tekstet duhet të përmbajnë ndërmjet 900 dhe 1300 fjalë dhe duhet të shkruhen në paragrafë të shkurtër, në një stil të kuptueshëm dhe joformal.

  Lexo më shumë

 • Shkarko +

  Ne dëshirojmë të nxitim një debat të shëndetshëm në lidhje me interesin publik dhe për këtë arsye t'i inkurajojmë lexuesit të lënë komente të arsyeshme dhe konstruktive në të gjitha blogјet tona, përfshirë edhe kritika të forta.

  Lexo më shumë

 • 1

 

 

 

 

 

 

Na ndiq