fbpx

Bashkësitë fetare janë persona juridik dhe patjetër duhet ti respektojnë ligjet

Dita kur në seancë të jashtëzakonshme të rijasetit të Bashkësisë Islame, shumica e muftinjve e shkarkoi kryetarin e BFI reisin Sulejman Rexhepi bisedojmë në temën nëse koketimi me besimtarët e vuri nën pikëpyetje tërë kompletin e protokolleve për ballafaqim me pandeminë. Për butësinë e institucioneve ndaj bashkësive fetare dhe kërkimin e përgjegjësisë debatojnë profesoresha Mirjana Najčevska dhe deputeti i LSDM Muhamed Zeqiri.

Pandemia tregoi që gazetarët nuk dinë të raportojn...
Ne hymë shpejt në krizë dhe dalëngadalë po dalim p...
 

Komente

Për momentin nuk ka komente. Bëju i pari me komentin tënd!
Anonim
E shtunë, 19 Shtator 2020

Na ndiq