fbpx

Përkrahja nga më të afërmit është kyç për shëndetin mendor të të rinjve

Pandemia solli ndryshime në përditshmërinë e njerëzve të rinj. Duke ju përmbajtur masave për parandalim, distancën fizike e nënkuptojnë si distancë sociale e cila në mënyrë shtesë e lëndon këtë, për ata, pjesë të vrullshme jetësore. Psikologët këshillojnë që të ndiqen ndryshimet në sjelljen e të rinjve dhe tu jepet përkrahje për ta ruajtur shëndetin mendor. Psikologët shkollor i inkurajojnë nxënësit që tu drejtohen atyre në rastet kur ju duhet ndihmë. #ResPublikaMK potkast me psikologen shkollore, Jasmina Deçkov nga Sh.F. “Partenie Zografski” në Shkup dhe psikologu Ivo Kunovski nga Klinika për psikiatri.

Vnimavajte so kogo komunicirate onlajn intro
A mund të humanizohet sistemi politik dhe ekonomik...
Të bëjmë sport dhe të jemi fizikisht aktiv për hir...
 

Komente

Për momentin nuk ka komente. Bëju i pari me komentin tënd!
Anonim
E enjte, 21 Janar 2021

Na ndiq