fbpx

Skriningu në shkollat të bëhet të paktën një herë në javë

Lodhje edhe gjatë përpjekjes më të vogël, është simptoma më e zakonshme në pos - KOVID fazën, e cila i referohet ndryshimeve në muskulin e zemrës, ndërkaq fëmijët gjithashtu i vuajnë këto pasoja, thonë infektologia Katica Marangjozova dhe pulmo-alergolgia për fëmijë, Bllagica Mançeva. Transmisioni në shkolla pas muajit të parë të vitit shkollor është i vogël, por thonë se skriningu i paralajmëruar në shkolla, mund të zvogëlojë përhapjen e KOVID-19. Propozojnë skriningu të bëhet të paktën një herë në javë.

Përtej teorive të konspiracionit: Si keqmenaxhimi ...
Panik për mungesë vaksinash, por kur mbërritën kis...
 

Komente

Për momentin nuk ka komente. Bëju i pari me komentin tënd!
Anonim
E shtunë, 04 Dhjetor 2021
 • Blogo +

  Bashkohuni me ekipin e bashkëpunëtorëve dhe sugjeroni një temë ose dërgoni një tekst, me foton tuaj dhe një biografi të shkurtër në info@iks.edu.mk.

  Lexo më shumë

 • Udhëzime +

  Tekstet duhet të përmbajnë ndërmjet 900 dhe 1300 fjalë dhe duhet të shkruhen në paragrafë të shkurtër, në një stil të kuptueshëm dhe joformal.

  Lexo më shumë

 • Shkarko +

  Ne dëshirojmë të nxitim një debat të shëndetshëm në lidhje me interesin publik dhe për këtë arsye t'i inkurajojmë lexuesit të lënë komente të arsyeshme dhe konstruktive në të gjitha blogјet tona, përfshirë edhe kritika të forta.

  Lexo më shumë

 • 1

Na ndiq